Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017


ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ



Αγαπητοί  Γονείς,

στο πλαίσιο της δημιουργίας μίας θεατρικής ομάδας από λιλιπούτειους ηθοποιούς, θα ήταν χρήσιμο να δημιουργηθεί στο σχολείο μας ένα βεστιάριο με ρούχα, αξεσουάρ κλπ, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τόσο από την θεατρική ομάδα του Συλλόγου μας, όσο και κατά το μάθημα της θεατρικής αγωγής ή για οποιαδήποτε παρουσίαση μπορεί να ετοιμαστεί σε γιορτή του σχολείου.
Αν έχετε οτιδήποτε που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και δεν το χρειάζεστε με χαρά θα το καλοσωρίσουμε για να του δώσουμε ‘’νέα ζωή’’. Ενδεικτικά αναφέρουμε πράγματα που θα μας ήταν χρήσιμα: στολές, κουστούμια, καπέλα, μάσκες, περούκες, γάντια, κασκόλ, παρδαλά πουκάμισα/ φούστες/ ζακέτες, σκελετοί γυαλιών, ψεύτικα τηλέφωνα (ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σκηνικό αντικείμενο σε μία παράσταση). 
Τώρα που είναι Απόκριες είναι ευκαιρία να αδειάσουν τα πατάρια μας από πράγματα που σε μας δεν είναι χρήσιμα αλλά σε μία σχολική παράσταση μπορεί να βρεθούν  απολύτως απαραίτητα. Η μοναδική μας επισήμανση είναι ότι ό,τι φέρετε θα μείνει στο σχολείο και θα χρησιμοποιείται από όλους τους μαθητές. 

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων,
Το ΔΣ του Σύλλογου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου