Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ

  Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού την Κυριακή 10 Ιουνίου  διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στον Ισθμό της Κορίνθου όπου θα πραγματοποιήσουμε το διάπλου του με καραβάκι, στο Ηραίο και το Φάρο Μελαγκάβι και τέλος στη Λίμνη Βουλιαγμένης  Περαχωρας.

        Το πρόγραμμα έχει ως εξής :

      1. Αναχώρηση από το σχολείο μας στις 8.30 το πρωί. Παρακαλούμε για την έγκαιρη  άφιξή σας!

2. Άφιξη στα Ίσθμια όπου επιβιβαζόμαστε στις 10.30 σε καραβάκι της Ναυσιπλοοίας Αιγαίου και πραγματοποιούμε το διάπλου διάρκειας μιας ωρας περίπου ( Κόστος 8 ευρω έκαστος).
    
      3. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου και το Φάρο Μελαγκάβι σε απόσταση δέκα λεπτων μοναπατιού.  Συνεπώς καλό θα είναι να φοράμε αθλητικά παπούτσια και ελαφρύ ρουχισμό. Όποιος επιθυμεί μπορεί να βουτήξει στο Ηραίο ή και να επισκεφτεί το εκκλησάκι του Αγ Ιωάννη. Σας ενημερωνουμε πως στο χωρο αυτό δεν υπάρχει κάποιο καφέ ή εστιατόριο. Συνολικός χρόνος παραμονής 2 ωρες.

4.  Ακολούθως  σε απόσταση 10 λεπτων με το πούλμαν βρίσκεται η Λίμνη Βουλιαγμένης όπου υπάρχουν παραλίες για μπάνιο και κατά μήκος τους βρίσκει κανείς αρκετές ταβέρνες και καφετέριες. Την επιλογή την αφήνουμε σε σας! Συνολικός χρόνος παραμονής εκεί 4 ωρες.

5.  Ώρα αναχώρησης 6.30 το απόγευμα και επιστροφή στο σχολείο. 

   Το κόστος συμμετοχής στο πούλμαν ανέρχεται σε 8 ευρώ το άτομο.

  Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μαζί με εξόφληση μπορεί να γίνει μέχρι την Δευτέρα 4 Ιουνίου στις : 
 Όλγα Διώτη                            6996511136      odioti@outlook.com



  Αναστασία Γιαννικοπούλου  6977316072  gianikana@gmail.com




 
Σας περιμένουμε! 



Το ΔΣ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου