Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Αγαπητοί γονείς ,

    Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για τη συμμετοχή σας στις δράσεις του Συλλόγου μας όπως η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προς βοήθεια των πλημμυροπαθών συμπολιτών μας στη  Μάνδρα Αττικής καθώς  και η συλλογή γάλακτος μακράς διάρκειας προς ενίσχυση της δράσης των Γιατρών του Κόσμου " Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί " ! 
   Επίσης να ευχαριστήσουμε την δασκάλα των Εικαστικών του σχολείου μας κα Ευαγγελία Βρετζάκη και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για τον συντονισμό και την οργάνωση των ζωγραφιών των μαθητών, από όλες τις τάξεις  του σχολείου μας, που κοσμούν το ημερολόγιο του Συλλόγου μας και που θα διατίθεται στο χώρο του σχολείου την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου από μέλη του ΔΣ  του Συλλόγου μας!
  Και τέλος να ευχαριστήσουμε την δασκάλα του θεατρικού μας εργαστηρίου την Αθηνά Μπερδέκα, τη διευθύντρια του σχολείου μας κα Μάσσου, τους γονείς και τους μαθητές που βοήθησαν να στηθεί με πολύ κέφι και καλή διάθεση η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου μας! Ήταν μια γιορτή ξεχωριστή και πρωτότυπη  που όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, χωρίς την αγάπη και το μεράκι αυτών που βοήθησαν,  δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί!
    Ευχόμαστε  αυτά τα Χριστούγεννα να αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, να ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και να χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει.  
    Το 2018 να μας φέρει υγεία, ευημερία και ευτυχία και πολλές αγκαλιές με τα παιδιά μας που τόσο το έχουν ανάγκη. Δυνατές αγκαλιές … από εκείνες που σου κόβουν την ανάσα!
Το ΔΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου