Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017




ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


   Το κάτωθι έγγραφο με πάγια αιτήματα του Συλλόγου μας και με τις αντίστοιχες προσφορές που μας ζητήθηκαν, και που συνυπογράφεται από τη Διεύθυνση του σχολείου μας, κατατέθηκε στις 27/9/2017 στο Δήμο Παπάγου - Χολαργού και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 24199/27.9.17

Προς: 


- κ. Ηλία Αποστολόπουλο, Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού
- κα Μαρία Αθανασάκου, Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμου Παπάγου-Χολαργού
- κα Τζίνα Αρβανίτη, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δήμου Παπάγου-Χολαργού
- κ. Χρήστο Πετράκη, Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης
Κοιν:
- Ένωση Γονέων Δήμου Παπάγου -Χολαργού

Χολαργός, 26.9.2017

ΘΕΜΑ: "Κοινό Αίτημα της Διευθύντριας του 5ου Δημοτικού Σχολείου και της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με την απορρόφηση το υπολοίπου προϋπολογισμένου για το 2017 ποσού για τις καλοκαιρινές εργολαβίες μετά την χορηγηθείσα από τον εργολάβο έκπτωση"

Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες

ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του κ. Δημάρχου σύμφωνα και με τη σχετική ενημέρωση από το ΔΣ της Ένωσης Γονέων για το ως άνω θέμα σας υποβάλουμε τα αιτήματα που αφορούν το σχολείο μας σχετικά με την υλοποίηση μικρών έργων και προμήθειας αναγκαίου εξοπλισμού . Επισυνάπτονται οι αντίστοιχες προσφορές.
- Ανακατασκευή ανελκυστήρα σύμφωνα με την προσφορά της εταιρείας «VALSAMIDIS elevators» (η προσφορά αυτή υπάρχει κατατεθημένη στη Σχολική Επιτροπή ΠΕ)
- Προμήθεια 10 Η/Υ σύμφωνα με την από 25.9.17 προσφορά του Γ. Λουρεντζάτου, Συμβούλου πληροφορικής
- Κατασκευή ντουλαπιών ανά αίθουσα σύμφωνα με την από 24.9.2017 προσφορά του Γ. Αμπατιέλου, Έπιπλα- Ξύλινες Ειδικές Κατασκευές.
- Προμήθεια 6 πακέτων (Kit) Ρομποτικής « WeDo 2.0 Με Λογισμικό» σύμφωνα με την προσφορά της εταιρείας Διερευνητική Μάθηση ΑΕ, Μεσογείων 446, Αγ. Παρασκευή (http://why.gr).  

Η Διευθύντρια

Μαρία Μάσσου

Για το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων  
Η Πρόεδρος       

Όλγα Διώτη      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου